Tigla metalica

TABLA TIP TIGLA

Țigla metalică se remarcă prin rezistenţă mecanică la acţiunea factorilor de mediu, prin compatibilitatea cu orice tip de construcţie, prin greutate specifică redusă, cântărind de 7-10 ori mai puţin decât ţiglele ceramice şi cele din beton, prin gama variată de culori şi dimensiuni, având o durată medie de viaţă de 50 de ani.

Daca sunteți în căutarea unui acoperiș si vreți să scăpați de problemele create d e vechiul acoperiș sau vă mutați la casă nouă și nevoia unui sistem complet pentru acoperiș v-a adus pe pagina noastră, atunci ati ajuns unde trebuie.

Acoperișul trebuie să pună în evidență frumusețea clădirii . Țigla metalică este singura soluție de învelitoare care oferă o gamă variată de culori, materiale și formă, astfel încât să se potrivească oricărui tip de construcție și să se integreze cu stilul arhitectural al comunității din care face parte.

Țigla metalică denumită popular și tablă tip țiglă sau simplu, tablă pentru acoperiș, reușește să înglobeze aceste caracteristici, fiind un produs ce permite libertate deplină la alegerea culorii și finisajelor. O altă caracteristică importantă pentru țigla metalică este aceea că permite montajul pe suprafețele curbate sau foarte abrupte.

Se poate opta pentru un acoperiş din țiglă metalică: ȋn culori şi nuanțe clasice sau moderne, două variante de acoperire finală, cu strat lucios sau mat şi o gamă largă de elemente de finisaj. Toate acestea pentru un acoperiş frumos şi eficient, pregătit să protejeze pentru un timp îndelungat.

imgservices
De ce țigla metalică de la Cris Group?

Pentru ca învelitorile metalice de la noi îndeplinesc cumulativ următoarele 3 condiţii esentiale:

1.Materie primă de bună calitate,
2.Profilare precisă pe linii automate performante,
3.Montaj calificat (avem echipe profesioniste de montaj acoperisuri).

Societatea noastra comercializeaza tabla tip tigla, tabla profila si cutata, tabla plana, accesorii pentru acoperisuri, sisteme de etansare si protectie pentru acoperisuri, sisteme complete de drenaj a apei pluviale si ferestre mansarda.

DATE SOCIETATE

Cris Group SRL Sos Giurgiului Nr. 256, Bucuresti Sect 4 Nr. Reg. Com: J 21/151/ 2008 CIF: RO 23436980