tabla-cutata

TABLA CUTATA

Tabla cutata este fabricată din tablă din oțel galvanizat la cald, zincată pe ambele părți și protejată cu un strat de poliester. Tabla cutată este recomandată atât pentru acoperișuri cât și pentru pereții interiori și exterior.

Alegerea numărul 1 pentru construirea și reabilitarea spațiilor cu destinație: depozite, centre comerciale, unități de producție, ferme agricole, silozuri, grajduri, centre sportive, săli de sport etc.

TABLA CUTATA WETTERBEST

Tabla cutată Wetterbest® cu profil trapezoidal sunt folosite la placări în cazul proiectelor industriale, la exteriorul respectiv interiorul construcţiilor, pentru acoperişuri, pereţi şi diverse aplicaţii cu rol estetic, cât şi pentru acoperirea construcţiilor civile (case, blocuri, birouri) şi placarea gardurilor şi a zonelor de sageac ale acoperişurilor.

Portofoliul Wetterbest® conține 4 tipodimensiuni de tablă cutată, fiecare având întrebuințari diverse, dar specifice, după cum urmeză:

• W8 este recomandat pentru placări interioare și exterioare și, de asemenea, pentru sageac.
• W18 se poate folosi la pereții halelor industriale și la acoperișurile construcțiilor rezidențiale.
• W35 se poate folosi pentru pereții și acoperișurile construcțiilor mici și medii.
• W60 pozitiv se folosește pentru acoperișurile industriale, iar tabla cutată W60 negativ se folosește pentru cofragul pierdut.

Reprezentare W8 :
imgservices
Reprezentare W18 :
imgservices
Reprezentare W35 :
imgservices
Reprezentare W60 Pozitiv :
imgservices
Reprezentare W60 Negativ :
imgservices
Fisa tehnica :
W8imgservices W18imgservices W35imgservices W60imgservices

Societatea noastra comercializeaza tabla tip tigla, tabla profila si cutata, tabla plana, accesorii pentru acoperisuri, sisteme de etansare si protectie pentru acoperisuri, sisteme complete de drenaj a apei pluviale si ferestre mansarda.

CONTACT INFO

Sos Giurgiului Nr. 256, Bucuresti Sect 4 TELEFON: 0754.354.354 EMAIL: contact@crisgroup.ro