Izolatie celuloza

  • Acasa
  • /
  • Izolatie celuloza

IZOLATIE CU CELULOZA

Sistemul de izolatie cu celuloza este o solutie moderna si performanta de izolatie termica si fonica, realizata prin injectarea sub presiune in spatial de izolat a fibrei de celuloza.
Materia prima este compusa din material organic obtinut prin reciclarea hartiei, ignifugat, aditivat cu solutie antiseptica pentru prevenirea aparitiei fungilor si tratat impotriva daunatorilor (ex. rozatoare, insecte).
Conductivitatea termica a fibrelor de celuloza este de 0.037kW/mK, mai buna decat cea a izolatiilor clasice cu vata minerala sau polistiren.
Proprietatile fizice ale celulozei ii permit sa ajunga in spatii sau zone inguste din jurul instalatiilor aflate in pereti, cum ar fi tevi si conductori electrici, nelasand zone de aer libere care ar putea reduce eficienta izolatiei termice.
Celuloza umple complet cavitatile, lasand foarte putine zone cu aer. prin care poate trece sunetul, asigurand reducerea zgomotelor din interior.
Tratarea celulozei cu saruri borice asigura un control superior impotriva mucegaiului, insectelor si a rozatoarelor.

imgservicess

Societatea noastra comercializeaza tabla tip tigla, tabla profila si cutata, tabla plana, accesorii pentru acoperisuri, sisteme de etansare si protectie pentru acoperisuri, sisteme complete de drenaj a apei pluviale si ferestre mansarda.

DATE SOCIETATE

Cris Group SRL Jilava, Ilfov,St.Sabarului, Nr. 8C, Hala 3 Nr. Reg. Com: J 21/151/ 2008 CIF: RO 23436980